Taal kiezen:

Glasbeek

Glasbeek, met het hoofdkantoor in Waddinxveen, is een internationale industriële onderneming. Daarom heeft Glasbeek zich toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten en eindproducten voor de oppervlaktebehandelingindustrie. Denk hierbij aan:

– Voorbehandelingen in de vorm van sproeitunnels of badenreeksen
– Poederlakken door poederwanden, hand poedercabines en automaat poedercabines
– Natlakken door droge filter spuitwand en cabines, waterscherm wand en cabines, KTL-installaties en dompellakinstallaties
– Ovens in de vorm van kamerovens, doorloopovens, bandovens en hoog temperatuurovens

Om het aanbod compleet te maken denken leveren wij ook transportmogelijkheden in de vorm van monorails, kettingbanen, power & free, vloertransport en bovenloopkranen.

Sinds de oprichting in 1909 is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een onderneming met twee productiefaciliteiten voorzien van een modern en geautomatiseerd machinepark. In de loop der jaren heeft Glasbeek Finish een uitstekende reputatie opgebouwd. Tevens zijn wij nu één van de toonaangevende leveranciers van oppervlaktebehandelinginstallaties.

Het succes van uw bedrijf is sterk bepaald door de betrouwbaarheid van uw machinepark. Wij zijn ons bewust van die verantwoordelijkheid.

 

About
slogan