Taal kiezen:

Doorloopoven

Design

Het moderne industriële ontwerp van de Glasbeek doorloopoven weet hoogwaardige prestaties uitstekend te combineren met een bescheiden energieverbruik. Glasbeek ovens zijn geschikt voor het drogen, moffelen, harden en verduurzamen van metalen, kunststoffen en composieten.

Functionaliteit

Zorgvuldig ontwikkelde technologieën ontlasten de gebruiker op betrouwbaarheid, functionaliteit en onderhoud. Met een uitgebreid pakket aan opties kan u uw doorloopoven geheel volgens uw eigen voorkeur samenstellen en integreren in uw productieproces.

Prestaties

Lager verbruik van brandstof en elektra gaat niet ten koste van de efficiency en kwaliteit van het productieproces van de door u te behandelde materialen.

Uitvoeringen doorloopoven

Iedere duurzame oven is door Glasbeek op uw product en gewenste productie proces berekend en geconstrueerd. Verwarming op basis van gas, olie, elektrisch, LPG of diesel met een maximaal temperatuur van 500°C. De standaard al complete steenwol geïsoleerde Glasbeek doorloopoven is uitgevoerd met effectieve energie besparende luchtsluizen, A-kappen, draai-, schuif- of hefdeuren en is eenvoudig uit te breiden met zorgvuldig samengestelde opties om de oven nog beter op uw persoonlijke wensen af te stemmen.

Lange levensduur
Achter iedere duurzame Glasbeek doorloopoven staat meer dan 100 jaar ervaring en ontwikkeling. Bij de fabricage worden uitsluitend de beste materialen gebruikt die garant staan voor een lange levensduur en minimale onderhoudskosten.
Energiezuinige warmtewisselaar
Een optimale warmte-overdracht wordt bereikt door het toepassen van een duurzame hoogrendement Glasbeek warmtewisselaar geconstrueerd van hoogwaardige, hittebestendige materialen met een groot verwarmd oppervlak.
Efficiënte branders
Krachtige microprocessoren sturen en controleren voortdurend het verbrandingsproces voor het hoogste rendement. Alle branders werken volautomatisch zijn makkelijk in bediening en onderhoud.
DDS – Dynamic Drive System
Het ventilator-motoraandrijfsysteem is voorzien van een geïntegreerde frequentieregelaar voor een gecontroleerde en variabel instelbare luchtsnelheid.
HPA – High Precision Airflow
De evenwichtig ingedeelde luchtkanalen in de oven zorgen voor een directe luchtstroom naar de producten en een gelijkmatige temperatuurverdeling in de oven.
Steenwolisolatie
Rockwool is een stevige, vormvaste  steenwolisolatie die speciaal ontwikkeld is voor de thermische isolatie van Glasbeek ovenpanelen die worden blootgesteld aan hoge temperaturen.
Comfortregeling
Deze regeling zorgt voor het automatisch opstarten en nakoelen van de oven en ventilatoren.
Fail-safe
Een Fail-safe thermostaat beveiligt de oven tegen een te hoge temperatuur.
Milieu
Voor elk ovensysteem leveren wij passende oplossingen voor energie en brandstofbesparende maatregelen.
PLC & Touchscreen
Zorgvuldig ontwikkelde oventechnologieën zijn op het Touchscreen te monitoren, te bedienen en te registeren in een overzichtelijk PLC-menu. Assistentie op afstand is met een internetaansluiting snel en gebruiksvriendelijk.