Design

De keuze voor een vloertransport is vaak een praktische en betrouwbare oplossing in het ontwerp van een nieuwe lakinstallatie. Uitermate geschikt om producten horizontaal en verticaal te transporteren, te roteren, Stop and Go posities van de traversenwagens in ophang-, afhaalzones en installatiedelen resulteren in een compacte installatie en leveren veel gebruiksgemak.

Functionaliteit

Een vloertransport is de perfecte oplossing voor het construeren van compacte energiezuinige lakinstallaties en geven de gebruiker en het proces een enorme flexibiliteit. Een vloertransport systeem is geheel volgens uw eigen voorkeur samen te stellen en te integreren in uw productieproces.

Prestaties

Vloer transportsystemen zijn een flexibel en betrouwbaar intern transportsysteem voor lichte tot middel zware materiaalhandeling met een maximale werktemperatuur tot 250°C. Elk door Glasbeek geïntegreerd Power & Free vloer transportsysteem is voorzien van een intelligente besturing die een hoge productiviteit, kwaliteit en flexibiliteit van uw proces garanderen.

Uitvoeringen

Ieder geavanceerd vloertransportsysteem wordt door Glasbeek zorgvuldig op uw product en gewenste productieproces berekend en geconstrueerd. Een vloertransport bestaat uit standaard railprofielcomponenten, gecombineerd met horizontale en verticale bochten, buffers, roteersecties e.d. De transportketting wordt aangedreven door één of meerdere aandrijfunits voorzien van een instelbare kettingsnelheid.

 
 

Achter iedere ontwerp van een vloer transportsysteem staat meer dan 100 jaar Glasbeek ervaring. Bij de fabricage worden uitsluitend de beste materialen volgens onze specificaties toegepast die garant staan voor een lange levensduur en minimale onderhoudskosten.
Vloer transport systemen zijn modulair, eenvoudig te construeren en leverbaar als een single lijn vloer transport en als een Power & Free-systeem.
 
 
Het is mogelijk het vloertransportsysteem automatisch te starten en stoppen buiten de reguliere productie-uren.
Uitgebreide vloertransportsystemen zijn op het Touchscreen te monitoren en te bedienen in een overzichtelijk PLC-menu. Assistentie op afstand is met een internetaansluiting snel en gebruiksvriendelijk.

glasbeek button 232px