Design

In het ontwerp van een nieuwe lakinstallatie is de keuze van een monorailsysteem vaak een simpele oplossing om uw producten snel, eenvoudig en efficiënt binnen uw productieproces te transporteren.

Functionaliteit

Het innovatieve, modulaire monorailsysteem is eenvoudig in gebruik en geheel volgens uw eigen voorkeur samen te stellen en te integreren in uw productieproces.

Prestaties

Het monorailsysteem is een flexibel en betrouwbaar intern transportsysteem voor lichte tot zeer zware veeleisende materiaal-handling met een maximale werktemperatuur van 450°C.

Uitvoeringen

Ieder duurzaam monorailsysteem wordt door Glasbeek zorgvuldig op uw product en gewenste productieproces berekend en geconstrueerd. Het monorailsysteem is volledig manueel in uw lakproces te integreren maar kan ook als een semi-automatisch systeem ingepast worden.

 
 

Achter ieder ontwerp van een lakinstallatie met monorailsysteem staat meer dan 100 jaar Glasbeek ervaring. Bij de fabricage worden uitsluitend de beste materialen volgens onze specificaties toegepast die garant staan voor een lange levensduur en minimale onderhoudskosten.
Het monorailsysteem is modulair en eenvoudig te construeren en uit te breiden met o.a. dropsecties, een kettingtransfersysteem, automatische laad- en loszones, verdeelbruggen, draaischijven etc.
Uitgebreide semi-automatische monorailsystemen zijn op het Touchscreen te monitoren en te bedienen in een overzichtelijk PLC-menu. Assistentie op afstand is met een internetaansluiting snel en gebruiksvriendelijk.
 
 

glasbeek button 232px