Design

In het ontwerp van een nieuwe continue lakinstallatie is de keuze van een kettingbaan vaak de oplossing om uw producten snel, eenvoudig en efficiënt binnen uw productieproces te transporteren.

Functionaliteit

Door consequent gebruik te maken van hoogwaardig componenten is de betrouwbaarheid en levensduur van de kettingbaan verzekert. De kettingbaan is eenvoudig in gebruik en geheel volgens uw eigen voorkeur samen te stellen en te integreren in uw productieproces.

Prestaties

Een kettingbaan kenmerkt zich als een eenvoudig, betrouwbaar intern transport systeem en heeft minimaal onderhoud nodig.

Uitvoeringen

Ieder duurzaam kettingbaansysteem wordt door Glasbeek zorgvuldig op uw product en gewenste productieproces berekend en geconstrueerd. Een kettingbaan bestaat uit standaard railprofiel gecombineerd met horizontale en verticale bochten. De transportketting wordt aangedreven door één of meerdere aandrijfunits voorzien van een instelbare kettingsnelheid.

 
 

Achter ieder ontwerp van een lakinstallatie met kettingbaansysteem staat meer dan 100 jaar Glasbeek ervaring. Bij de fabricage worden uitsluitend de beste materialen volgens onze specificaties toegepast die garant staan voor een lange levensduur en minimale onderhoudskosten.
Het kettingbaansysteem is modulair samengesteld, eenvoudig te construeren en uit te breiden.
 
 

glasbeek button 232px