Design

In het ontwerp van een dompel voorbehandeling is een manuele of geautomatiseerde bovenloop kraan noodzakelijk om producten door uw proces te transporteren. Het systeem kan  verder geïntegreerd worden in een Power & Free of monorailsysteem.

Functionaliteit

Eén of meerdere bovenloopkranen zijn een effectieve oplossing voor het construeren van compacte voorbehandelingsinstallaties. Het geeft de gebruiker een grote flexibiliteit in de keuze welk voorbehandelingsproces voor welk product wordt toegepast.

Prestaties

Manuele of automatische kranen transporteren uw te behandelen producten gecontroleerd en uiterst efficiënt door uw dompel voorbehandeling. Automatische bovenloopkranen worden voorzien van een intelligente besturing die een hoge productiviteit, kwaliteit en flexibiliteit van uw product garanderen.

Uitvoeringen

Bovenloopkranen worden door Glasbeek zorgvuldig op uw product en gewenste productieproces berekend en geconstrueerd. Een bovenloopkraan wordt manueel of automatisch uitgevoerd en samen met een Glasbeek dompelvoorbehandeling als een compleet voorbehandelingssysteem ontworpen.

 
 

Achter iedere ontwerp van een dompelvoorbehandeling met bovenloopkraan staat meer dan 100 jaar Glasbeek ervaring. Bij de fabricage worden uitlsuitend de beste materialen volgens onze specificaties toegepast die garant staan voor een lange levensduur en minimale onderhoudskosten.
Glasbeek bovenloopkranen zijn voorzien van twee onafhankelijke takels. Dit heeft als voordeel dat het product onder een variabele hoek in en uit het procesbad kan worden getakeld. Hierdoor worden de producten op een veilige, efficiënte en effectieve wijze door de procesbaden getransporteerd.
Automatische bovenloopkranen zijn op het Touchscreen te monitoren en te bedienen in een overzichtelijk PLC-menu. Assistentie op afstand is met een internetaansluiting snel en gebruiksvriendelijk.

glasbeek button 232px