Design

Het ontwerp van een automaat-poedercabine overtuigt door zijn consequent doordachte design. Optimale prestaties worden uitstekend gecombineerd met intelligente poederbesparingssystemen en snelle kleurwissels.

Functionaliteit

Glasbeek levert in samenwerking met toonaangevende Europese toeleveranciers doordacht ontwikkelde poedercoatinstallaties die de gebruiker ontlasten op betrouwbaarheid, functionaliteit en onderhoud. Voor iedere klantspecifieke wens is een poedercabine leverbaar en uit te breiden met functionele, praktische accessoires.

Prestaties

Lager verbruik van poederlak, lucht, elektra en ruimte hoeft niet ten koste te gaan van de efficiency en kwaliteit van een perfect poederlaksysteem op de door u te behandelen producten.

Uitvoeringen

Iedere automaat-poedercabine wordt door Glasbeek op uw product en gewenste poederlaksysteem berekend en geconstrueerd. De standaard al zeer complete poedercoatinstallaties zijn eenvoudig uit te breiden met zorgvuldig samengestelde opties om de installatie nog beter op uw persoonlijke wensen af te stemmen.

 
 

Achter iedere duurzame RVS- of kunststofpoedercabine en geavanceerde poederspuitapparatuur staat jarenlange ervaring en ontwikkeling. Bij de fabricage worden uitsluitend de beste materialen gebruikt die garant staan voor een lange levensduur en minimale onderhoudskosten.
Kunststofcabines in sandwich-bouw voorzien van innovatieve poeder- en randapparatuur zorgen voor een snelle en schone kleurwissel.
Het poedercentrum is een totaal geïntegreerd poedercoatconcept waarbij een gesloten poedercircuit zorg draagt voor een minimaal poederverlies en een snelle kleurwissel.
Een centrifugaal-afscheider wordt ingezet voor het scheiden van te recyclen poederdeeltjes uit de afgezogen lucht. Teruggewonnen poederdeeltjes worden middels een gesloten poedercircuit teruggevoerd naar de poederpistolen.
De kleine poederdeeltjes die niet gescheiden worden door de cycloon komen in het nafilter terecht. Een automatisch afblaassysteem op het patronenfilter zorgt voor optimale filtering waarna de afgezogen lucht weer in de ruimte wordt gebracht.
Effectieve beveiliging tegen brandschade van een poedercabine met cycloon en gesloten filterafscheider. Schakelt in het geval van brand de poederlakinstallatie uit en injecteert CO2 in het afzuigsysteem.
Ventilatoren en poederpistolen worden automatisch en gefaseerd in- en uit geschakeld bij Start Stop van de productie. De Start Stop functie ondersteunt u bij het bereiken van een bijzonder efficiënt energie- en poederverbruik.
Zorgvuldig ontwikkelde technologieën zijn op het Touchscreen te monitoren en te bedienen in een overzichtelijk PLC-menu. Assistentie op afstand is met een internetaansluiting snel en gebruiksvriendelijk.

 

glasbeek button 232px