Design

Het doordachte ontwerp van een Glasbeek waterscherm wand en cabine combineert een gelijkmatig bevloeide filterwand met een optimale afzuigcapaciteit.

Functionaliteit

Een uitstekende verdeling van de aangezogen lucht over het waterbevloeide aanzuigoppervlak zorgt voor een uitermate schone werkomgeving.

Prestaties

Krachtige afzuiging op een Glasbeek natlakspuitinstallatie zorgt voor een optimale afvoer van spuitnevel en lakdampen.

Uitvoeringen

Glasbeek levert standaard een brede range aan verschillende modellen, afmetingen en uitvoeringen van waterschermwanden en -cabines.  De standaard al zeer complete Glasbeek spuitinstallaties zijn eenvoudig uit te breiden met zorgvuldig samengestelde opties om de installatie nog beter op uw persoonlijke wensen af te stemmen.

 
 

Achter iedere duurzame Glasbeek waterscherm wand en cabine staat meer dan 100 jaar ervaring en ontwikkeling. Bij de fabricage wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste materialen die garant staan voor een lange levensduur en minimale onderhoudskosten.
Glasbeek selecteert de industriepompen zorgvuldig op een combinatie van het werken onder zware omstandigheden en een hoge betrouwbaarheid. Frequentieregeling op de pompen past het toerental van de motor aan en daarmee de capaciteit en opvoerhoogte van de pomp aan de exacte capaciteitsbehoefte. De toerenregeling verhoogt het energiebesparingspotentiaal van pompen tot 60%.
Op de luchtkast ligt een krachtige, stille centrifugaalventilator voorzien van een vonkvrije aluminium waaier die borg staat voor een grote luchtverplaatsing.
Voor iedere spuitwand- of spuitcabine-opstelling leveren wij een geschikte afvoerbuis.
De ventilator wordt - indien van toepassing - automatisch in- en uitgeschakeld bij Start Stop van de het spuitprocedé. De Start Stop functie ondersteunt u bij het bereiken van een bijzonder efficiënt energieverbruik.
Voor elke waterschermwand en cabine leveren wij een passende oplossing voor proceswaterbereiding, waterrecycling en afvalwaterzuivering.

glasbeek button 232px