Design

Het eenvoudige ontwerp van een Glasbeek droge filter spuitwand en spuitcabine weet een optimale afzuigprestatie te combineren met een bescheiden energieverbruik.

Functionaliteit

Een uitstekende verdeling van de aangezogen lucht over het aanzuigoppervlak heeft een gunstig effect op de duurzaamheid van het gebruikte filter en het onderhoud aan de spuitinstallatie.

Prestaties

Krachtige afzuiging op een Glasbeek natlak spuitinstallatie zorgt voor een optimale afvoer van spuitnevel en lakdampen. 

Uitvoeringen

Glasbeek levert standaard een brede range aan verschillende modellen, afmetingen en uitvoeringen van droge filter spuitwanden en cabines.  De standaard al zeer complete Glasbeek spuitinstallaties zijn eenvoudig uit te breiden met zorgvuldig samengestelde opties om de installatie nog beter op uw persoonlijke wensen af te stemmen.

 
 

Achter iedere duurzame Glasbeek droge filter spuitwand en spuitcabine staat meer dan 100 jaar ervaring en ontwikkeling. Bij de fabricage worden uitsluitend de beste materialen gebruikt die garant staan voor een lange levensduur en minimale onderhoudskosten.
Een groot aantal verschillende modellen, afmetingen en uitvoeringen liggen standaard op voorraad.
Verfvangfilters van het type Andreae en Paintstop zijn speciaal ontworpen voor verfnevelafscheiding in spuitwanden en cabines. Papieren, hoogwaardige wegwerpfilters van Andreae leveren een hoog rendement en hebben een vijf maal langere levensduur dan vergelijkbare filters. Paintstop-filters hebben een open structuur van vezelmateriaal en garandeert een grote opname capaciteit met een geringe weerstand, ook bij sterke vervuiling.
Op de luchtkast ligt een krachtige, stille centrifugaalventilator voorzien van een vonkvrije aluminium waaier die borg staat voor een grote luchtverplaatsing.
Voor iedere spuitwand of spuitcabine-opstelling leveren wij een geschikte afvoerbuis.
De ventilator wordt - indien van toepassing - automatisch in- en uitgeschakeld bij Start Stop van de het spuitprocedé. De Start Stop functie ondersteunt u bij het bereiken van een bijzonder efficiënt energieverbruik.

glasbeek button 232px